Sikäli kuin puhutaan sitkeähenkisistä haaveista, olen aina (siis tosiaankin aina) halunnut tehdä pitkää, "historian melskeisiin" sijoittuvaa sarjakuvakertomusta. Keskenjääneitä yritelmiä olen vuosien varrella aloitellut paljonkin – tähän mennessä yksi 64-sivuinen värialbumi on päässyt valmiiksi asti. Tosin sekin on olemassa vain sähköisenä, ja tietääkseni yhtenä tulostettuna kappaleena tekijänsä hallussa.

Mainitusta sarjiksesta oli tarkoitus tulla neliosainen, mutta näinköhän aikani ja energiani tulevat koskaan riittämään hankkeen loppuun viemiseen. Epäillä kyllä sopii.

Toinen ikuisuusprojekti sijoittuisi vuoteen 1918. Mikäli keskiaikaisella normanniylimyksellä ja pirkanmaalaisella punakaartilaisella henkilöhahmoina on jotain yhteistä, niin nämä pohdiskeluun taipuvaiset fiktiiviset nuoret soturit viihtyvät ja selviytyvät taistelukentillä perin heikosti. Tämä ei sinänsä ole mikään ihme, mutta kun he lisäksi asettuvat huonosti mihin tahansa normaaliinkin tilanteeseen, jossa vain tarvittaisiin hiukkanenkin henkistä kanttia.

Sitten on vielä näytteitä parista novellista. Viimeinen kolmen sivun pätkä tilattiin Yliopistomuseon perusnäyttelyyn 2014.

Ritarisarjis 7 Ritarisarjis 23 Ritarisarjis 29 Ritarisarjis 34 Ritarisarjis 37 Ritarisarjis 58 Valkoinen kaamos 2 Valkoinen kaamos 4 Valkoinen kaamos 6 Yliopistohistoriaa 1 Yliopistohistoriaa 2 Yliopistohistoriaa 13